Ocijenili gosti

Najbolji šibenski restoran uvjerljivo je Scala, a na listi deset izvrsnih ima i iznenađenja

FOTO: Arhiva ŠIBaj TV-a
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Prema ocjenama korisnika popularnog Trip advisora, prvo mjesto  najboljeg šibenskog restorana i kroz srpanj čvrsto drži Pub&Wine bar Scala sa čistom peticom, a na listi Top 10  našla se, iznenađujuće, i jedna slastičarna. Omiljeni Pelegrini na ovoj listi završio je tek na osmom, no s obzirom na veliku restoransku ponudu u Gradu, i dalje jako dobrom mjestu.

Scala, koliko vidimo iz komentara na toj popularnoj stranici, oduševljava svakoga tko jednom dođe, pa se tako gosti rado vraćaju, a ističu razumne cijene, ugodan ambijent i vrhunsku uslugu.

– Bilo je nevjerojatno!  Konobari su super uslužni, hrana je vrhunska i cijene su prihvatljive. Vratili smo se i drugi put i nismo se razočarali. Dobra je atmosfera i hrana je prefina – jedan je od komentara za ovaj restoran.

Drugo mjesto zauzela je Konoba Providenza, također s čistom peticom, ali nešto manje ocjena, a gosti su puni hvale za hranu i, kako kažu, obiteljsku i opuštenu atmosferu. Na trećem se mjestu našao Peperoncino gdje posebne hvalospjeve gosti pišu o morskoj hrani, a na četvrtom Konoba Nostalgija koja je mnoge osvojila filetom tune i odličnim osobljem.

Na petom mjestu je Pjat, a na šestom mjestu našao se Pluto Burger Bar gdje se, sudeći po komentarima može pojesti najbolji burger u Šibeniku. Potom slijedi iznenađenje na listi najboljih – Ka Grom Ice Cream shop koji je goste oduševio ukusima i izborom sladoleda.

– 24 bezglutenska okusa, četiri okusa bez laktoze. Dakle, 28 sladoleda najboljeg okusa ikad. Toplo preporučam – komentar je na Ka Gromove sladolede.

Popularni Pelegrini našao se na osmom mjestu, a gosti najviše hvale hranu, osoblje i interijer. Na devetom mjestu smjetio se Restoran 4, popularna ‘četvorka’ a goste oduševljava romantična atmosfera i izuzetno profesionalno pripremljena hrana. Na desetom mjestu je restoran Bounty  s hvaljenim mesnim i ribljim odrescima.

Što su još gosti kazali za top 10 šibenskih restorana možete pogledati OVDJE.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama: