Otvaranje ponuda 24. veljače

Na Podima očekuju još dva ulagača. Raspisan natječaj za prodaju dviju parcela

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Grad Šibenik oglasio je prodaju još dviju parcela u Gospodarskoj zoni Podi za izgradnju gospodarsko-poslovnog i/ili gospodarsko-proizvodnog sadržaja. Riječ je o parcelama površine 5.853 četvorna metra i 7.977 kvadrata.

Natjecati se mogu domaće i strane pravne i fizičke osobe, odnosno obrti, registrirane za obavljanje djelatnosti koja dovodi do ostvarenja cilja raspolaganja zemljištem.

Rok za dostavu ponuda po natječaju je 30 dana od dana objave, a ujedno i vrijeme javnog otvaranja ponuda je 24. veljače u 10 u prostorijama grada Šibenika.

Ponuditelji moraju, između ostaloga, dostaviti cijenu izraženu po jednom metru četvornom i u ukupnom iznosu za cijeli prostor buduće građevinske parcele i samostalne zemljišne čestice, kod čega ponuđena cijena za jedan četvorni metar ne smije biti manja od 5 eura neto u protuvrijednosti u kunama prema srednjem tečaju HNB na dan plaćanja. Uz to, budući kupci moraju navesti rok izgradnje i planirani početak poslovanja te iznos planiranih ulaganja i izvor financiranja.

Cijeli tekst natječaja dostupan je OVDJE.


Pratite nas i na društvenim mrežama: