'Srijedom po svijetu'

Mračne tajne na Tvrđavi Barone. Talijansko-švicarski film o životnim bizarnostima

Na Tvrđavi Barone u okviru manifestacije ‘Srijedom po svijetu’ u 21.30 sati bit će prikazan talijansko-švicarski film Mračne priče čiju režiju potpisuju braća Fabio i Damiano D’Innocenzo.

Riječ je o neobičnoj filmskoj priči o životnim dosadama i bizarnostima triju obitelji, a hrvatsku će premijeru imati istovremeno u dva grada: naime, u srijedu, osim na Tvrđavi Barone, film će istovremeno u Ljetnom kinu Bačvice gledati i publika Festivala mediteranskog filma Split, dok će šibenske gledatelje uoči projekcije video pozivom pozdraviti direktor FMFS-a, Alen Munitić.

Inače, redateljski dvojac, iza kojeg stoji i zapaženi prvijenac Boys Cry, za Mračne priče nagrađen je Srebrnim medvjedom za najbolji scenarij na ovogodišnjem Berlinaleu, a svoju scenarističku virtuoznost braća D’Innocenzo brusila su i na nagrađivanom filmu Dogman Mattea Garronea, jednom od naslova iz lanjskog programa ‘Srijedom po svijetu’.

Podsjetimo, ulaz na filmske večeri srijedom slobodan je članovima Kluba prijatelja i posjetiteljima s važećom ulaznicom za dnevni posjet Tvrđavi Barone. Posjetitelji na projekciju mogu ući od 20.30 do 21.15 sati, ili do popunjenosti kapaciteta gledališta.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.