Mercedes na Barone dovodi najnoviju A-klasu: Stižu stručnjaci i novinari iz cijelog svijeta!

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Daimler Mercedes od ponedjeljka pa sve do 24. travnja predstavljat će svoj najnoviji model Mercedes A-klase renomiranim novinarima i stručnjacima iz automobilske industrije iz cijelog svijeta, a spektakularno finale održat će se na tvrđavi Barone!

– Počašćeni smo činjenicom da je baš naša Tvrđava odabrana od strane jedne velike internacionalne kompanije poput Daimler Mercedesa kao reprezentativno mjesto predstavljanja rezultata njihova dugotrajnog rada. Drago nam je što su šibenske tvrđave prepoznate ne samo kao turistička atrakcija, već kao i izvrsna lokacija za poslovne događaje poput ovoga, te se nadamo da ih neće manjkati ni u budućnosti – izjavila je ravnateljica Javne ustanove Tvrđave kulture Šibenik, Gorana Barišić-Bačelić.

Kroz 16 dana tvrđavu Barone i Šibenik posjetit će više od 400 novinara iz cijelog svijeta, zbog čega će Barone za javnost biti otvorena s prilagođenim radnim vremenom. Sutra i prekosutra tvrđava će biti zatvorena za dnevne posjete zbog pripreme samog događaja, dok će od 9. do 24. travnja ravnim danima posjetitelji moći obići Barone u vremenu od 9 do 14 sati, te od 18 do 20 sati. Vikendima će tvrđava raditi od 9 do 20 sati.

U srijedu 25. travnja, tvrđava će biti zatvorena za javnost, a od 26. travnja nastavit će s radom prema regularnom radnom vremenu, od 9 do 20 sati.

– Tijekom navedenog razdoblja tvrđava svetog Mihovila bit će otvorena od 9 do 20 sati svakog dana, te će dnevne ulaznice za posjet tvrđavama biti će dostupne po sniženim cijenama – priopćeno je iz JU  Tvrđave kulture Šibenik.

barone travanj radno vrijeme


Pratite nas i na društvenim mrežama: