OPG-ovci, razmijenite iskustva u Razvojnoj agenciji i doznajte koji je ključ uspjeha Rade Županovića

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima posvećen je drugi meet-up koji će se održati naredne srijedne s početkom u 17 sati u Razvojnoj agenciji Šibensko-kninske županije.

Na sastanku poduzetnika i OPG-ovaca predstavit će se mladi poljoprivrednik Rade Županović, vlasnik OPG-a Županović i seoskog domaćinstva Galjin dvor iz Primoštena, koji će govoriti o pokretanju svog vlastitog biznisa, ali i projektima za koje je povukao sredstva iz EU i nacionalnih fondova.

Nakon Radinog predstavljanja, djelatnici Razvojne agencije održat će kratku prezentaciju mjera iz Programa ruralnog razvoja 2014-2020.godine koje se odnose na financiranje projekata OPG-ovaca i tvrtki u poljoprivredi.

– Svi koji žele proširiti svoju mrežu poslovnih kontakata, koji žele upoznati nove osobe i kolege, koji se žele inspirirati te saznati nešto više o novim znanjima, kompetencijama i vještinama za tržište rada su i više nego dobro došli! Cilj je da se u jednom neformalnom druženju međusobno upoznamo, razmijenimo iskustva i razmislimo o zajedničkoj suradnji – pozivaju iz županijske Razvojne agencije.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti na događanje slanjem e-maila na ante.maric@rra-sibenik.hr ili na broj telefona 091 316 5892.

(FOTO: Ilustracija/Arhiva)


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.