Mario Benci predstavit će svoju knjigu u kojoj progovara o zloćudnoj bolesti i svom životu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Mario Benci predstavit će svoju knjigu ‘Od sna do života, od svjedočanstva do svjedočansta’  u dvorani Crkve Svetog Ante Padovanskoga u Šibeniku. Predstavljanje knjige održat će se u nedjelju, 25. studenog u 16,30 sati, a sve u organizaciji Zajednice žena ‘Katarina Zrinska’ Šibensko-kninske županije.

U knjizi je riječ o mladom čovjeku koji hrabro progovara o svojem životu i zloćudnoj bolesti, stavljajući pred čitatelja sve svoje sumnje, razmišljanja, osjećaje, boli i patnje, sav svoj život.

– Pomogne li ova knjiga – ovo svjedočanstvo, samo jednom bolesnom ili izgubljenom čovjeku, nekome tko se teško nosi sa svojim križem, od koga je netko digao ruke, izvršila je svoju misiju – a koju svi zajedno okupljeni možemo ispuniti. Naime, dragi ljudi, kupnjom ove knjige, pomažemo jedni drugima. Pomažemo onima kojima je pomoć najpotrebnija. I zato, još jednom velika hvala svima koji su knjigu kupili, naručili ili to planiraju učiniti u budućem razdoblju. Kupnjom ove knjige nekome ćete vratiti nadu u život, nadu u malog čovjeka – poručuje autor.

Na večeri promocije održat će se i projekcija kratkog dokumentarnog filma ‘Marijeve suze’, promocije će svojim nastupom uveličat i Klapa Maslina


Pratite nas i na društvenim mrežama: