Krešimir Mišak dovodi elementarna bića u Šibenik

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Krešimir Mišak, zasigurno najpoznatije TV lice koje se bavi temama s ruba znanosti ponovno stiže u Šibenik gdje će održati jedno u nizu zanimljivih predavanja. Mišak gostuje u klubu Azimut u subotu, i priprema predavanje pod nazivom ‘Tko će pokucati na vrata percepcije’.

Pred šibenskom publikom je predavanje o elementarnim bićima koje, upozorava Mišak, ne treba miješati s vilenjacima i anđelima. Što doista gledamo kad gledamo u neobjašnjive pojave na fotografijama otkrit će Krešimir Mišak tijekom još jednog predavanja ove subote u Azimutu s početkom u 21 sat.

Ulaz je besplatan, a nakon edukativnog dijela, na repertoaru je glazbeni program u režiji Druga Podruga.

Ove subote Mišak, već iduće nedjelje, 14. svibnja, novi bazar. Umjesto prve nedjelje u mjesecu, novi buvljak na koji su pozvani svi, održat će se druge nedjelje u mjesecu u Azimutu.

U vremenu od 11 do 17 sati, na bazaru se nude osobne stvari, velike i male, za svakog ponešto.  Uz nezaobilazno dobro društvo.

U slučaju lijepog vremena, sunčanog i suhog, bazar će se održati na otvorenom ispred kluba, u sjeni stabala. Dotad suorganizatori, članovi Kulturne udruge Fotopoetika, primaju prijave na E-mail fotopoetika@gmail.com.


Pratite nas i na društvenim mrežama: