Koncert Tomislava Bralića i klape Intrade u Šibeniku rasprodan

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tomislav Bralić i klaba Intrada 4. rujna u 21 sat nastupit će po prvi put u karijeri na Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku, a koncert je u rekordnom roku rasprodan.

Tijekom svoje karijere nastupili su na brojnim lokacijama, u gradovima, manjim mjestima, na drugim kontinentima, bili na turneji po Americi, Kanadi i Australiji, ali poseban im je gušt nastupiti pred domaćom publikom na znamenitim lokacijama. Tvrđava sv. Mihovila jedna je od rijetkih povijesnih prostora na kojem nisu nastupili u svojem dugogodišnjem stažu.

Tako su u 2020., koja je trebala biti njihov koncertni vrhunac zbog proslave 35 godina karijere, u ovim novim uvjetima tijekom ljeta uspjeli nastupiti u Opatiji, Zadru, Biogradu, Vodicama, Imotskom i Novalji, a sljedeći ih tjedan čeka Šibenik. Za njih je to velik uspjeh jer je situacija zaista nepredvidiva, a svojim su koncertima pokazali da ih je publika željna, kao i oni nje. Bili su jako sretni kad su se bili popeli na ljetnu pozornicu u Opatiji i zapjevali nakon nekoliko mjeseci pauze. A tek publika! Niti kiša nije otjerala sve koji su stigli do Opatije! Bralić i Intrade poznati su po tome da vole ono čime se bave i da publika to cijeni. Njihovi su nastupi uistinu lijek za dušu, u potpunosti se daju na pozornici, a publika im to vraća na najbolji mogući način – stalnom podrškom i gromoglasnim pljeskom. Uspjeli su, a to će i dalje neumorno činiti, svoju sreću prenositi na publiku i biti glazbeni vjetar u leđa u nimalo jednostavnoj situaciji u kojoj smo se svi našli.

Koncert organizira Scardona uz potporu Tvrđave kulture Šibenik, a do nastupa tu je YouTube kanal Scardone, gdje možete pronaći najnovije spotove.


Pratite nas i na društvenim mrežama: