Koncert Tomislava Bralića i klape Intrade u Šibeniku rasprodan

Tomislav Bralić i klaba Intrada 4. rujna u 21 sat nastupit će po prvi put u karijeri na Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku, a koncert je u rekordnom roku rasprodan.

Tijekom svoje karijere nastupili su na brojnim lokacijama, u gradovima, manjim mjestima, na drugim kontinentima, bili na turneji po Americi, Kanadi i Australiji, ali poseban im je gušt nastupiti pred domaćom publikom na znamenitim lokacijama. Tvrđava sv. Mihovila jedna je od rijetkih povijesnih prostora na kojem nisu nastupili u svojem dugogodišnjem stažu.

Tako su u 2020., koja je trebala biti njihov koncertni vrhunac zbog proslave 35 godina karijere, u ovim novim uvjetima tijekom ljeta uspjeli nastupiti u Opatiji, Zadru, Biogradu, Vodicama, Imotskom i Novalji, a sljedeći ih tjedan čeka Šibenik. Za njih je to velik uspjeh jer je situacija zaista nepredvidiva, a svojim su koncertima pokazali da ih je publika željna, kao i oni nje. Bili su jako sretni kad su se bili popeli na ljetnu pozornicu u Opatiji i zapjevali nakon nekoliko mjeseci pauze. A tek publika! Niti kiša nije otjerala sve koji su stigli do Opatije! Bralić i Intrade poznati su po tome da vole ono čime se bave i da publika to cijeni. Njihovi su nastupi uistinu lijek za dušu, u potpunosti se daju na pozornici, a publika im to vraća na najbolji mogući način – stalnom podrškom i gromoglasnim pljeskom. Uspjeli su, a to će i dalje neumorno činiti, svoju sreću prenositi na publiku i biti glazbeni vjetar u leđa u nimalo jednostavnoj situaciji u kojoj smo se svi našli.

Koncert organizira Scardona uz potporu Tvrđave kulture Šibenik, a do nastupa tu je YouTube kanal Scardone, gdje možete pronaći najnovije spotove.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.