Koncert dobitnika nagrade Status u šibenskom kazalištu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Koncertno predstavljanje prošlogodišnjih dobitnika Nagrade Status Hrvatske glazbene unije održat će se u srijedu u HNK u Šibeniku gdje ćete od 20 sati moći poslušati ponajbolje hrvatske instrumentaliste koji su se svojim radom, talentom i vrhunskom glazbenom izvedbom posebno istaknuli u diskografskoj i koncertnoj 2018. godini. Njima će se pridružiti i članovi šibenske podružnice HGU, talentirani glazbenici mlađe generacije.

Ljubitelji instrumentalnog zvuka i vokalnih izvedbi, moći će uživati u skoro dva sata različite glazbe – od jazza i fusiona, preko etno rocka, pa do eksperimentalnog elektronskog rocka. U predivnom ambijentu velebnog zdanja HNK u Šibeniku doći će do zanimljivog spoja različitih glazbenika i glazbenih stilova, u ugodnoj atmosferi obilježenoj profinjenim glazbenim ukusom i istančanim sluhom šibenske publike kojoj je koncert u prvom redu i namijenjen, poručuju organizatori.

Nagradu Status dodjeljuje Hrvatska glazbena unija već 23. godinu za redom, za iznimne glazbene izvedbe i postignuća u pop/rock, narodnoj, etno i jazz glazbi, a o dobitnicima – temeljem pristiglih prijava kolega, odlučuju članovi stručnih komisija koje čine poznati i priznati hrvatski glazbenici i producenti, a takvo priznanje struke posebna je čast svakom dobitniku.

Večer će voditi voditelj, glumac i glazbenik Damir Mihanović Čubi. Ulaz je slobodan, uz rezervaciju mjesta na mail: hgu.sibenik@hgu.hr


Pratite nas i na društvenim mrežama: