Prijavite se na vrijeme

Grad Šibenik raspisao javni poziv za sufinanciranje vrtića čiji nije osnivač

Upravni odjel za društvene djelatnosti Grada Šibenika objavio je javni poziv za podnošenje zahtjeva za ostvarivanje prava na sufinanciranje djelatnosti predškolskog odgoja i obrazovanja za dječje vrtiće drugih osnivača – vrtiće čiji osnivač nije Grad Šibenik za pedagošku 2020./2021. godinu.

Javni poziv objavljen je na službenoj internetskoj stranici Grada Šibenika gdje se mogu preuzeti i potrebni obrasci, a dostupan je OVDJE.

Rok za podnošenje prijave je do 24. kolovoza, a prijave pristigle nakon navedenog roka neće se uzeti u razmatranje.

Javni poziv je objavljen temeljem Programa javnih potreba u predškolskom odgoju i obrazovanju Grada Šibenika za 2020. godinu, kojeg je donijelo Gradsko vijeće Grada Šibenika.

Za ostvarivanje prava na sufinanciranje djelatnosti predškolskog odgoja i obrazovanja, dječji vrtići drugih osnivača dužni su se prijaviti na javni poziv Grada Šibenika u propisanoj formi te podnijeti sve potrebne dokumente kojim dokazuju ispunjavanje postavljenih kriterija.

Pravo podnošenja prijave na javni poziv imaju dječji vrtići drugih osnivača koji djeluju na području grada Šibenika i koji su utvrđeni Planom mreže dječjih vrtića na području grada Šibenika.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.