Grad Šibenik iznajmljuje poslovne prostore na Starom pazaru, u Dragi i Brnjici

Grad Šibenik objavio je natječaj za davanje u zakup poslovnih prostora na dvije lokacije u Šibeniku te u Brnjici.

Jedan poslovni prostor je u Sarajevskoj ulici 11, površine je 162 četvorna metra i nalazi se u prizemlju stambeno-poslovne zgrade gdje je nekad bio auto shop ‘Đino’. Početni minimalni iznos mjesečne zakupnine za taj prostor je 5.000 kuna plus PDV.

sarajevska

Drugi je u Ulici kralja Zvonimira 3, površine je 30 kvadrata u prizemlju stambeno-poslovne zgrade na Starom pazaru i zakupnina mu je 3.000 kuna, a onaj u Brnjici također je u prizemlju, površine je 60 kvadrata, a mjesečna zakupnina 300 kuna plus PDV.

zvonimirova

Grad sva tri prostora daje u zakup na tri godine s tim da za onaj u Dragi namjena nije određena, na Starom pazaru mora biti ugostiteljski objekt, a u Brnjici tihi obrt.

Obaveza budućih zakupaca je građevinski urediti prostore bez prava na povrat uloženih sredstava, te u  dodijeljenom prostoru obavljati djelatnost kroz cijelu godinu. Rok za prijave je 15 dana.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.