U sezoni 10 kuna sat

Gat Vrulje nova zona Gradskog parkinga: ‘Komercijalnu mjesečnu kartu moći će dobiti svi zainteresirani’

Foto: Nino Milin
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Gradski parking ugovorio je s Lučkom upravom Šibenik preuzimanje upravljanja parkiralištem Gat Vrulje. Za to parkiralište formiraju novu 0+ zonu u kojoj će cijena za sat parkiranja od 1. listopada do 31. svibnja biti pet kuna, a od 1. lipnja do 30. rujna 10 kuna. Dnevna parkirališna karta izvan sezone naplaćivat će se 70 kuna, a u lipnju, srpnju, kolovozu i rujnu 160 kuna.

Gradski parking ponudit će i mogućnost kupnje komercijalne mjesečne parkirne karte koju će izdavati građanima i tvrtkama za parkiralište na Gatu Vrulje neovisno o prebivalištu građana ili sjedištu tvrtke.

– Riječ je o preuzimanju dosadašnjeg modela korištenja parkirališta Gat Vrulje. Cilj nam je bio ne oštetiti sve dosadašnje korisnike tog parkirališta kojih je jako puno, ali će pod istim uvjetima i svim zainteresiranima biti omogućeno korištenje komercijalne mjesečne karte po cijeni od 250 kuna što je, po mom mišljenju, vrlo povoljna cijena – kazao nam je Goran Bulat, direktor Gradskog parkinga.

Obje odluke na dnevnom su redu Gradskog vijeća koje se sastaje sljedećeg utorka.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.