U sezoni 10 kuna sat

Gat Vrulje nova zona Gradskog parkinga: ‘Komercijalnu mjesečnu kartu moći će dobiti svi zainteresirani’

Foto: Nino Milin

Gradski parking ugovorio je s Lučkom upravom Šibenik preuzimanje upravljanja parkiralištem Gat Vrulje. Za to parkiralište formiraju novu 0+ zonu u kojoj će cijena za sat parkiranja od 1. listopada do 31. svibnja biti pet kuna, a od 1. lipnja do 30. rujna 10 kuna. Dnevna parkirališna karta izvan sezone naplaćivat će se 70 kuna, a u lipnju, srpnju, kolovozu i rujnu 160 kuna.

Gradski parking ponudit će i mogućnost kupnje komercijalne mjesečne parkirne karte koju će izdavati građanima i tvrtkama za parkiralište na Gatu Vrulje neovisno o prebivalištu građana ili sjedištu tvrtke.

– Riječ je o preuzimanju dosadašnjeg modela korištenja parkirališta Gat Vrulje. Cilj nam je bio ne oštetiti sve dosadašnje korisnike tog parkirališta kojih je jako puno, ali će pod istim uvjetima i svim zainteresiranima biti omogućeno korištenje komercijalne mjesečne karte po cijeni od 250 kuna što je, po mom mišljenju, vrlo povoljna cijena – kazao nam je Goran Bulat, direktor Gradskog parkinga.

Obje odluke na dnevnom su redu Gradskog vijeća koje se sastaje sljedećeg utorka.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.