FOTOGALERIJA Mario Biondi senzacionalnim nastupom ‘kupio’ šibensku publiku

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Sezonu dobrih vibracija na Tvrđavi sv. Mihovila  koja je u punom je jeku sinoć je dodatno začinio Mario Biondi, strastveni Talijan senzualnog glasa.

Simpatični Talijan uz svoje dobro poznate uspješnice, izveo je i pjesme s aktualnog albuma Brasil, te je tako šibenska publika sinoć imala čast biti među prvima koja su ih slušali uživo.

Nastao u suradnji s renomiranim brazilskim glazbenicima, sniman u Rio de Janeiru, album predstavlja konačnu potvrdu Biondijeve ljubavi prema brazilskoj glazbi. Zvuk soula, jazza, popa i bossa nove ispunili su tvrđavu, a Biondijev glas u kombinaciji sa spontanošću i zabavljačkim talentom rezultirali su jedinstvenim koncertnim iskustvom mnogobrojnoj publici.

Od izlaska na pozornicu do posljednje otpjevane i odsvirane note na tvrđavi je vladala plesna atmosfera. Biondijeva jednostavnost i neposrednost osvojila je publiku. Za vrijeme koncerta do izražaja je došao i zabavljački talent talijanskog šarmera, kroz neprestane interakcije s publikom. Komunicirao je s njom na hrvatskom, engleskom i talijanskom jeziku, no naposljetku je glazbom rekao sve.

Posebno dirljiv trenutak bila je posveta pjesme Handful Of Soul nedavno preminulom bardu dalmatinske glazbe Oliveru Dragojeviću, uz što je izrazio duboko žaljenje zbog gubitka velikog umjetnika.

SNAGA Šibenski portal

Mario Biondi

Večer je nastavljana pod tribinama, žanrovskim obratom uz glazbu Alexa Barcka, jednog od osnivača DJ kolektiva Jazzanova.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.