Još ima onih koji ne znaju čemu služi kontejner

FOTO Stanari Trga Andrije Hebranga neće sa starim smećem ući u novu godinuFoto: čitatelj Šibenskog portala
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Stanari na Trgu Andrije Hebranga već danima gledaju hrpu otpada pored njihovih kontejnera i pitaju se hoće li u novu godinu ući sa starim smećem. Jedan od njih poslao nam je fotografije na kojima je vidljivo da je većina tog otpada ambalaža iz obližnje trgovine Studenca, no kaže i kako se tu često zaustavljaju vozila iz kojih ljudi iznose različiti glomazni otpad.

– Ovo se ponavlja iz tjedna u tjedan. Zeleni grad redovito prazni kontejnere, ali ova gomila se odvozi kampanjski i rijetko kad nema te hrpe pored kontejnera – kaže čitatelj Šibenskog portala s Baldekina.

U Zelenom gradu potvrđuju nam kako je izvor problema Studenac koji ima ugovor za odvoz ambalaže s nekom trećom tvrtkom i taj odvoz očito ne funkcionira.

– Do sada je papir odvozio Bikarac, a od četvrtka i taj posao preuizima Zeleni grad. Na ovu dojavu ćemo odmah poslati vozilo i ljude koji će pokupiti sav taj otpad. Sa Studencem ćemo morati postići dogovor kako njihov otpad ubuduće ne bi završavao na ulici i tako privlačio sve ostale koji tamo dovoze glomazni otpad iz svojih stanova i kuća – kazao nam je Ante Rakić, koordinator operativnih poslova u Zelenom gradu.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.