FOTO Počela škola, ali i treninzi: Djecu u Mimincu čeka sređeni parket i novi reflektori

Facebook

Nakon što je početkom listopada prošle godine završen projekt energetske obnove dvorane Miminac, tijekom školskih praznika saniran je i parket i postavljeni su novi, dodatni reflektori u dvorani.

– Zamijenili smo dotrajale dijelove parketa, izbrusili ga i prelakirali, a u dvoranu je dodano šest novih reflektora budući da se dosta treninga održava navečer, kazao nam je šibenski dogradonačelnik Danijel Mileta.

Tako su nakon nove fasade, krova i prozora, cjelokupne rekonstrukcije svlačionica, sanirarnih čvorova, strojarnice i popratnih prostorija te uređenja pomoćnih dvorana, i naknadni radovi privedeni kraju.

– Danas je za većinu djece počelo drugo polugodište i možemo reći prvi dan na obnovljenom parketu Miminca, dodaje Mileta.

Podsjtimo, obnova 80 godina starog objekta, poznatijeg po imenu Partizan, u kojem je stasalo na tisuće šibenskih sportaša, počela je sredinom veljače prošle godine, a završena je u listopadu.

Projekt vrijedan nešto manje od 3,5 milijuna kuna većim je dijelom financirao Grad Šibenik, dok je Fond za energetsku učinkovitost osigurao oko 530 tisuća kuna.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.