Aglomeracija ide dalje

FOTO Ispred Doma zdravlja počelo postavljanje prvog sloja asfalta: Radovi u Zvonimirovoj bit će gotovi ranije

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Radnici od jutra postavljaju prvi sloj asfalta ispred Doma zdravlja Šibenik i Vatrogasnog doma, nakon što su dovršeni radovi na Aglomeraciji na toj dionici Ulice kralja Zvonimira. Kako doznajemo od dogradonačelnika Danijela Milete, radovi kroz glavnu šibensku prometnicu bit će gotovi prije 1. lipnja, što je bio prvotni plan.

– U tijeku je postavljanje prvog sloja asfalta i radovi se polako privode kraju. Kako se radilo fazno u nekoliko cjeline, tako se na pojedinim dionicama postavljao taj prvi sloj asfalta, a kroz čitavu Ulicu kralja Zvonimira završni sloj ići će kad radovi na Aglomeraciji budu kompletirani. Iako smo planirali da će radovi biti gotovi do 1. lipnja, sada možemo reći da će biti završeni dva tjedna ranije – kazao je Mileta.

Kada Zvonimirova ulica bude puštena u promet u cijeloj svojoj dužini, Aglomeracija će ‘ući’ u druge gradske ulice.

– Počet će radovi u Ulici Jerka Macchieda ispod Gimnazije i ona će biti zatvorena za promet. Tu je i Miminac, Ulica Paška Trlaje odnosno Stipe Ninića ispred Osnovne škole Juraj Dalmatinac. Kako nastave nema, počet ćemo s radovima, a ukoliko epidemija popusti i sezona počne, radove ćemo stopirati i nastaviti s njima nakon završetka sezone – poručio je Mileta.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.