FOTO Čarobni slapovi i zimska čarolija NP ‘Krka’ po nikad povoljnijim cijenama

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Nedjelja je idealan dan za odmor i opuštanje, a jedno od najljepših mjesta za opuštanje je svakako Nacionalni park Krka koji je u ovo siječanjsko doba idealan za sve one koji ne vole gužve i puno buke. Donosimo vam zimske prizore umirujućih slapova koje obožavaju i domaći i turisti.

Podsjećamo, JU NP ‘Krka’ pripremila je program obilazaka Parka za razdoblje od 8. siječnja 2018. do kraja ožujka 2018. Cijena za sve programe je 30 kuna po osobi za odrasle i 20 kuna za djecu (od 7 do 18 godina) za lokalitete Skradinski buk i Roški slap. Jednom kupljena ulaznica vrijedi za jednokratni posjet svim kopnenim lokalitetima na dan kupovine. Radno vrijeme Parka je od 9 do 16 sati.

Također, podsjećamo da je zimski period idealan za korištenje iskaznice Kluba prijatelja Krke. Utjecaj mora dolinom rijeke Krke prodire duboko u kopno i znatno utječe na povoljne klimatske prilike, a šibensko je područje jedno od najsunčanijih u Hrvatskoj, pa zašto ne iskoristiti blagonaklonost kojom nas je priroda obdarila.

np krkaa slapovi rijeka (1) np krkaa slapovi rijeka (2) np krkaa slapovi rijeka (3) np krkaa slapovi rijeka (4) np krkaa slapovi rijeka (5) np krkaa slapovi rijeka (6) np krkaa slapovi rijeka (7) np krkaa slapovi rijeka (8) np krkaa slapovi rijeka (9) np krkaa slapovi rijeka (10) np krkaa slapovi rijeka (11) np krkaa slapovi rijeka (12)

 


Pratite nas i na društvenim mrežama: