Edukativne radionice za djecu ovog vikenda na Baroneu, ali i besplatan ulaz za sve posjetitelje

Tvrđava Barone u sklopu proslave svog trećeg rođendana sutra nastavlja ciklus edukativnih radionica ‘Moja tvrđava znanja’, a u kojima najmlađi posjetitelji tvrđava imaju priliku kroz igru učiti o povijesti grada Šibenika.

Radionica ‘Moj novčić’ započet će u 10,30 sati te je namijenjena djeci od 7 godina i više. Broj sudionika je ograničen stoga organizatori napominju da svi zainteresirani požure s prijavom koju mogu poslati na mail klub.prijatelja@tvrdjava-kulture.hr.

– Kako je izgledao, od kojeg je materijala bio izrađen i na koji način, te o njegovoj povijesnoj važnosti djeca će naučiti dok izrađuju vlastitu repliku šibenskog novčića u glini – ispričali su organizatori radionice.

‘Upoznajmo zaboravljeno oružje’ također je radionica na kojoj će mališani mogu sudjelovati, a detaljan raspored održavanja ostalih radionica zainteresirani mogu pogledati OVDJE.

Također, ulaz na Tvrđavu Barone za sve je posjetitelje ovog vikenda slobodan.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.