Doček Nove u Šibeniku privukao više gostiju nego lani

Šibenik je i ove godine izabrana destinacija za brojne goste koji su odlučili Novu godinu dočekati daleko od kuće. Svi gradski hoteli su već dobro popunjeni i turistički djelatnici očekuju bolje rezultate nego lani.

– U kontaktu sam sa šibenskim hotelijerima i mogu potvrditi da će oba hotela na Meduliću biti puna, rasprodan je skoro i hotel Bellevue na rivi, a dobru popunjenost ima i Jadran. Znam da i privatni iznajmljivači bilježe veće zanimanje gostiju ovih dana tako da uz otprilike 250 gostiju u gradskim hotelima očekujem i nekoliko stotina noćenja u apartmanima, kaže Dino Karađole, direktor Turističke zajednice Šibenika.

Lani je u sustavu eVisitor u Šibeniku zabilježeno 270 noćenja gostiju s 30. na 31. prosinca te još 334 u silvestarskoj noći.

Podsjetimo, u Šibeniku je večeras organiziran doček na otvorenom na tri pozornice. Na glavnoj bini na Trgu Pavla Šubića I. nastupit će večeras Kiril Džajkovski i Kawasaki 3P. U Perivoju Roberta Visianija će okupljene zabavljati The Frajle, dok će na ‘Trgiću’ u ulici Jurja Barakovića, uz elektroničku glazbu nastupiti sarajevski duo After Affair i mostarski DJ kolektiv Roof AW.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.