Dječak Paško sutra stiže u Đardin, a pripremili su zabavu za malu i veliku djecu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Nema kvarta u kojem maskota Paško nije bio, a u nedjelju je na redu centar grada jer najpopularniji dječak Šibenika dolazi u Đardin.
‘Pozivamo svu djecu Šibenika da dođu u Đardin na radionicu ‘Paško upoznaje Šibenik’. Ova radionica je zadnja u nizu radionica u kojima smo prošli šest kvartova grada Šibenika. Dječak Paško očekuje veliku zabavu, dobru atmosferu i dječji osmijeh koji će odzvanjati centrom grada ovu nedjelju’, poručuju organizatori.
Zadnja radionica počinje u 12 sati na srednjoj etaži parka Roberta Visijania i traje do 13.30 sati. Za sve prisutne organizirali su razne punktove na kojima će mala i velika djeca imati sadržaj koji je prilagođen svim dobnim skupinama.
– Naši animatori će se pobrinuti da sva djeca sudjeluju, te da se svi zajedno lijepo zabave. Svjesni smo vremena u kojem živimo, te ćemo maksimalno paziti na epidemiološke mjere s kojima ne želimo opterećivati djecu. Na taj način želimo skrenuti pažnju roditeljima, da poštuju mjere razmaka i da nose maske ukoliko se ne može održavati razmak – kažu.
Suorganizator svih radionica je Turistička zajednica grada Šibenika.
May be an image of text that says "OBAVIJEST!!! Svjesni smo vremena и kojem živimo, te ćemo maksimalno paziti na epidemiološke mjere S kojima ne želimo opterećivati djecu. Aktivnosti su organizirane kako bi se djeca zabavila!!! Na taj način želimo skrenuti pažnju roditeljima, da poštuju mjere razmaka, te da nose maske ukoliko se ne može održavati razmak. 1,5m Obavezno držati razmak od 1,5m! TOPEvents Events"

Pratite nas i na društvenim mrežama: