Pita SDP gdje su bili proteklih osam godina

Burić odgovorio Restoviću: ‘Kavu ćemo popiti uz potpis ugovora od 2,2 milijuna kuna na Vidicima’

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Gradonačelnik Šibenika Željko Burić neće se u 11.15 sati na Vidicima naći na kavi s Tončijem Restovićem, SDP-ovim kandidatom za gradonačelnika, jer u terminu koji mu je protukandidat ponudio ima već unaprijed dogovorene obveze.

– Gospodinu Restoviću ću pristojno odgovoriti na poziv na kavu, ali u predviđenom terminu se nećemo moći sresti. Kada nekoga pozivate na kavu to podrazumijeva dogovor, a ja već imam unaprijed preuzete obveze. Svaka ideja je dobro došla, ali sam od SDP-a i gospodina Restovića očekivao da to rade i proteklih osam godina, a ne tek sada. Oni sada nude ideje bez ikakvih predviđenih troškova – kazao nam je Burić.

Gradonačelnik Burić, ipak, kaže kako pristaje na druženje uz kavu i predlaže Restoviću novi termin.

– Kavu možemo popiti kada budemo potpisivali ugovor vrijedan 2,2 milijuna kuna za infrastrukturna ulaganja u gradsku četvrt Vidici. Govorim o proboju ulice od nekadašnjeg Njegoševa trga prema Vidicima jer bez rješavanja problema prometa u kretanju nije moguće riješiti probleme prometa u stajanju. I drugo veliko ulaganje će biti parkiralište na ‘tri trake’ za koje će također ugovor biti potpisan nakon dugotrajnog rješavanja vlasničkih problema koji su preduvjet za početak radova. Kava može, kada krene ulaganje 2.200.000 kuna za cjelovito rješenje prometa i parkinga na Vidicima, a koji su jasno pozicionirani u gradskom proračunu – poručio je Burić.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.