Počinje svečanom sjednicom

Bogat program za Dan grada Šibenika: U ponedjeljak otvorenje ‘Trokuta’

Povodom Dana grada Šibenika u petak će biti održana svečana sjednica gradskog vijeća u 11 sati u Hrvatskom narodnom kazalištu, dok će svečana procesija gradom te misa nakon biti u 10 sati na Trgu Republike Hrvatske.

Od ostalog programa vrijedi izdvojiti film ‘Šibenik za sva vremena’ u produkciji Kulturne udruge Šibenska kartulina koji će premijerno biti prikazan u petak u 19 sati u Interpretacijskom muzeju katedrale svetoga Jakova, a projekcija će biti ponovljena i u subotu također u 19 sati kada će biti slobodan ulaz za građane.

U ponedjeljak u 9 sati će biti polaganje vijenaca i odavanje počasti Šibenčanima kroz povijest te svim poginulim braniteljima u Domovinskom ratu na Kvanju, a u 18 sati bit će svečano otvorenje Inkubatora za nove tehnologije – Trokut.

Na sam Dan grada, u utorak, od 9 do 17 sati vrata šibenskih tvrđava bit će otvorena za sve posjetitelje,  a na tvrđavi Barone od 11 sati na rasporedu je koncert Blooma.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.