Algebra vas poziva na radionice u Šibeniku

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Otvoreno učilište Algebra poziva vas na četverosatne radionice u Šibeniku za iz područja web dizajna, knjigovodstva i EU fondova

Za samo 100  kuna,  savladajte dio najatraktivnijih znanja i vještina, osvojite voucher do čak 3000 kuna popusta za nastavak edukacije u Algebri, osigurajte besplatno obrazovanje baki, tati, sestri… i poslušajte iskustva uspješnih hrvatskih poslodavaca!

Algebrine jesenske radionice već su postale tradicionalno okupljanje svih željnih novih znanja i vještina te je zbog velikog broja zainteresiranih broj mjesta na radionicama ograničen.

Link za prijavu: http://www.algebra.hr/jesenske-radionice/

U Algebri Šibenik odaberi radionicu koju želiš pohađati, klikni prijavi se i zatim provjeri mail. U njemu ćeš dobiti sve upute kako izvršiti uplatu od 100 kuna (Entrio sustav ili Algebrin centar) i tako osigurati mjesto na radionici i ostvariti pravo na popust pri upisu programa obrazovanja u Algebri.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.