Pobjednik L’Kok promovira svoju nagradu – studijski album ‘Misli protiv riječi’

U četvrtak, 16. veljače počinje treće izdanje Festivala autorskih bendova ST-@rt 2012. Prve kvalifikacijske večeri u splitskom klubu O’Hara nastupit će četiri benda Flying head, Last man standing, Rifovski te Scream denial. No, iako među prva četiri benda nema šibenskih imena, u nastavku će ih sigurno biti. Naime, u lov na titulu najboljeg dalmatinskog demo benda krenuli su i betinski bend Krik, te šibenski Cult of Reborn.

ODUZETA POBJEDA

– Odaziv izvođača je isti kao i protekle dvije godine zbog čega smo veoma zadovoljni. Imamo trideset i dva benda koja su u natjecateljskom programu i četiri van konkurencije – kazao je voditelj projekta ST-@rt, Ivan Špar, dodajući da bi Šibenčani itekako trebali pratiti ovaj festival budući su prve dvije pobjede izvojevali upravo šibenski bendovi.
– Prošlogodišnji pobjednik festivala je L’Kok nakon što je bendu Kundyak Mezhie pobjeda naknadno oduzeta – objasnio je Špar. Kao prvoplasirani članovi L’Koka osvojili su snimanje albuma, pa je ‘Misli protiv riječi’ naziv prvog studijskog albuma šibenskog L’Koka. Dečki će ga javnosti predstaviti na službenoj promociji dan nakon prve kvalifikacijske večeri, u petak, 17. veljače. Mjesto radnje ostaje isto, kultna O’Hara, a Špar očekuje atmosferu nalik onoj prethodnih godina.

SIMPATIČNA ATMOSFERA

– Vjerujem da će i u četvrtak, i u petak posjećenost biti velika, kao i proteklih festivala. L’Kok je već svirao u O’Hari prošlog ljeta. Posjećenost je bila pristojna, pa znamo što možemo očekivati, a očekujemo jednu simpatičnu atmosferu – rekao je voditelj projekta.
Ponovimo i to kako je cilj ST-@rta afirmacija dalmatinske glazbene demo scene, glazbe i umjetnika koji je čine.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.