Ponesite frenje i u subotu na Šubićevcu zaigrajte zaboravljene igre!

Povodom Europskog tjednika kretanja koji se obilježava u Šibeniku, u subotu 21. rujna, Društvo sportske rekreacije ‘Sport za sve’ 08 forza Šibenik u park šumi na Šubićevcu organizira bogat sportsko-rekreacijski program. Pozvani su mladi i stari, veliki i mali, žene i muškarci na sudjelovanje u sportskim natjecanjima i zaboravljenim igrama. Igrat će se školice, frenje, preskakati laštrik, potezati konop… Sve što morate učiniti, poručuju organizatori, jest ‘iskopati’ frenje iz podruma i s tavana te se prisjetiti uličnih igara iz svog djetinjstva.

Osim starih igara, ekipa iz društva ‘Sport za sve’ pripremila je i natjecanje u stolnom tenisu, odmjeravanje u vježbama snage…

Program započinje u 15 sati, a potrajat će do 18 sati.

Novoosnovanom Društvu sportske rekreacije ovo je treći projekt nakon turnira u basketu i odbojci na pijesku na plaži Banj te triatlona ‘Tutaforca’. Pripremaju i veliki kvartovski turni u malom balunu, no sve detalje, kažu, otkriti će uskoro.

tuta forca

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.