Ponesite frenje i u subotu na Šubićevcu zaigrajte zaboravljene igre!

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Povodom Europskog tjednika kretanja koji se obilježava u Šibeniku, u subotu 21. rujna, Društvo sportske rekreacije ‘Sport za sve’ 08 forza Šibenik u park šumi na Šubićevcu organizira bogat sportsko-rekreacijski program. Pozvani su mladi i stari, veliki i mali, žene i muškarci na sudjelovanje u sportskim natjecanjima i zaboravljenim igrama. Igrat će se školice, frenje, preskakati laštrik, potezati konop… Sve što morate učiniti, poručuju organizatori, jest ‘iskopati’ frenje iz podruma i s tavana te se prisjetiti uličnih igara iz svog djetinjstva.

Osim starih igara, ekipa iz društva ‘Sport za sve’ pripremila je i natjecanje u stolnom tenisu, odmjeravanje u vježbama snage…

Program započinje u 15 sati, a potrajat će do 18 sati.

Novoosnovanom Društvu sportske rekreacije ovo je treći projekt nakon turnira u basketu i odbojci na pijesku na plaži Banj te triatlona ‘Tutaforca’. Pripremaju i veliki kvartovski turni u malom balunu, no sve detalje, kažu, otkriti će uskoro.

tuta forca


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.