FOTO: Započeo CTF s porukom – Putovati je dobro,važno i svima preporučljivo!

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Na punom Trgu Andrije Medulića četiri su šibenska,a svjetska putnika pričala o svojim dogodovštinama.  Nultim danom posvećenim domaćim imenima započeo je drugi Croatian Travel Festival.  Avanturist Goran Subašić, putopjesnikinja Maja Klarić, planinarka i ponosna GSS-ovka Marica Mihaljević te novinar i glazbenik Ivo Mikuličin s osmijehom na licu prisjećali su se trenutaka koji su ostavili traga na njihove živote, ljudi koji su promijenili njihova viđenja života i kulture koje su donijeli sa sobom doma.

putnici 2

Svoje dogodovštine s putovanja s publikom su podijelili Ivo Mikuličin, Goran Subašić, Marica Mihaljević, te Maja Klarić.

putnici 4

putnici 3

Visine,nizine,koncerti i pjesme osvojene,prijeđene,otpjevane i napisane samo su dio slika predočenih šibenskoj publici. Kako prije tridesetog desetljeća života prikupiti više pečata u putovnica nego godina na osobnoj karti i sve to uz minimalne troškove otkrili su Goran i Maja, kakav je osjećaj promatrati svijet oko sebe s krova Europe Mt.Blanca pokušala je dočarati Marica ili zašto je kod organizacije putovanja važno biti i dobar menadžer objasnio je Mikuličin koji je sa svojim ansamblom Bonaca proputovao sve kontinente,osim Afrike. Šibenski putnici svojim su sugrađanima te usputnim i namjernim turističkim posjetiteljima poručili ono čega su mnogi svjesni, a samo se rijetki usude – putovati je dobro,važno i svima preporučljivo.


Pratite nas i na društvenim mrežama: