FOTO: MODNI SKENER: Tko je zablistao na maturalnom plesu Prometno-tehničke škole

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Našim modnim poznavateljicama, Sanji Lydiji Kulušić i Mariji Kiari Matić, zadale smo težak zadatak. Između svih prekrasno odjevenih maturanta i maturantica Prometno-tehničke škole, morale su izdvojiti par koji im je najviše ‘zapeo’ za oko.

Evo njihova odabira:

prometna parovi 1-2-3

Par lijevo: Doza sklada boja je savršena, crno i zeleno. Čak zelenu do sada i nismo vidjeli Često tako da su nas osvojili. Jako lijepo.

Par u sredini: Baš su mladenački i nježni, u skladu sa svojim godinama. Imamo samo riječi hvale za ovaj divan par.

Par desno: Oni su zaista pazili na svaki detalj. Igra srebrene i plave boje, te svakako elegancija. Možemo samo reči, sjajni ste!

prometna parovi 4-5-6

Par lijevo: Usklađeni i jednostavni, no ipak su nas dojmili. Primjer da ponekad i manje može biti uistinu jako dobro. Bravo!

Par u sredini: Crna boja je vječni klasik, i s njom nema greške. Ovo je jedan jako dobar primjer. Kapa dolje prekrasnom paru!

Par desno: Jako lijep par. Volimo ove nježne boje šampanjca. Još kad imamo usklađenost partnera, možemo samo pohvaliti!

prometna parovi 7

7. Ipak je Prometno-tehnička škola bila naša škola, i nismo mogle ne prokomentirati predivnu, i uvijek stilski odjevenu profesoricu. Zbilja je uvijek sjajna!

Pišu: Sanja Lydia i Maria Kiara


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.