Vikend đirada: U gradu se nudi odlična zabava. Pogledajte gdje

Pratite nas i na društvenim mrežama:

I ovog tjedna u našoj rubrici pronađite idealno mjesto za odličan provod.

 

Petak 5. listopada

Coctail party očekuje vas ovog petka u Public baru na Šubićevcu. Novo u ponudi bara su nargile. Dođite, probajte i dobro se zabavite.

Ovog petka od 22 sata atmosferu u Caffe baru Enigma zapalit će grupa Amigos. Rezervirajte svoje mjesto na 0953832920.

kucarin-amigosi-koncert-za-evu-031216-22

Stipe Jazzy Širinić u Vintage baru samo za vas odabrat će najbolje od glazbe. Dođite i dobro se provedite.

Trio Goodies zasvirat će vam u Barcode baru, a očekuju vas pop i rock klasici od 70-tih pa do najnovijih hitova.

Subota 6. listopada

Vrijeme je za zimski party u Inside klubu. Dođite ove subote na veliko otvorenje uz najveću party organizaciju na ovim prostorima. Dress code je ‘fancy’, a očekuju vas konfete, bijeli dim, laseri, vatreni show, savršena rasvjeta i zvuk te vrhunska glazba uz renomirane DJ-e i vatrene plesačice.

Mladen DJ Time za kraj radnog tjedna zaslužan je za odličnu glazbenu podlogu u Barcode baru. Svratite jer vas od 21 sat očekuje još jedna zabavna subota.

Coctail party ponovno u Public baru na Šubićevcu. Novo u ponudi su nargile. Dođite, probajte i dobro se zabavite.

public bar najava subota

Ove subote u Caffe baru A3 u Kninu gostuju čak dva benda, Koji bend? i Ekskurzija Poljoprivredne Škole. Koji bend? je friški kninsko-splitski glazbeno-umjetnički kolektiv. Kao platformu za izražavanje svoje subjektivnosti koriste hip-hop matrice i originalne tekstove kojima opisuju svoje viđenje unutrašnjeg i vanjskog svijeta. Ekskurzija Poljoprivredne Škole je punk rock blues bend iz Splita. Ljubitelji ovog benda mogu očekivati žestoki ‘rural punk rock’ kako često bend opisuje svoj vlastiti rad. Koncert u organizaciji udruge Atribut počinje u 21.30 sati, a ulaz je 20 kuna.

Subotu navečer najbolje je provesti u Vintage baru jer vas tamo od 22 sata očekuju već provjeren i uhu ugodan dvojac Baby Kate & M.

Fikcio Monger gostuje ove subote u klubu Azimut. Očekuje vas još jedno drugačije lice Mongera, a o čemu se radi najbolje da provjerite od 22.30 uz slobodan ulaz.


Pratite nas i na društvenim mrežama: