Vikend đirada: Odaberite savršeno mjesto za večernji provod

Pratite nas i na društvenim mrežama:

I ovog tjedna u našoj rubrici pronađite idealno mjesto za odličan provod.

 

Četvrtak 11. listopada

Svratite do Barcode bara i s početkom u 21 sat pogledajte francusku komediju “Patiens” u organizaciji Kinoklub “Šibenik”, toplu priču o preporodu, kaotičnom putovanju do pobjede i do poraza, priču o suzama i gromoglasnom smijehu.

kinoklub barcode cover

 

Petak 12. listopada

Shuffle party očekuje vas ovog petka u Public baru na Šubićevcu. Početak je nove akademske godine i zato studenti dođite i zabavite se. Za glazbenu podlogu zaslužan je Leon Cinotti.

U Vintage baru očekuje vas odlična atmosfera, a za glazbu nemojte brinuti, tu je Mladen DJ Time.

Petak nije dan za ostati kući nego svratite do Enigme i dobro se provedite. Od 21 sat za glazbu je zadužen DJ Vlade uz lijepe hostese i bogate nagrade.

enigma najava

Već provjereni dvojac Baby Kate & M od 21.30 zasvirat će vam u Barcode baru. Provedite romantičnu večer kao odličan uvod u vikend i odmor od radnog tjedna.

 

Subota 13. listopada

Ako ste oduvijek htjeli pisati poeziju ili vas je ona iz nekog razloga zanimala, evo pravog načina da se u tome okušate! U subotu u klubu Azimut opustite se uz Blackout poetry radionicu Maje Klarić. Radionica počinje u 10 sati.

Na otvorenje Tunela, novog šibenskog plesnog prostora, stiže berlinski DJ Baikal. Uz njega na otvorenju nastupaju i Bake Junior i Lawrence Klein. Ulaznice u pretprodaji možete nabaviti po cijeni od 50 kuna (na ulazu 70).

Dreamtime gostuje u Barcode baru. Provedite čarobnu večer uz romantičnu glazbu.

Enigma ovu subotu nudi odličnu zabavu. Od 21 sat standardno na repertoaru je Ladies Night, a DJ Karmelo pobrinut će se za odličnu glazbenu podlogu. Upad je slobodan.

Bit će zabavno i vruće ove subote u klubu Inside. U goste dolazi Rada Manojlović.

rada manojlovic cover

Čast da otvore novu koncertnu sezonu u klubu Azimut pripala je pulskom indie folk bandu kratkog imena NLV. Začuđujuće još uvijek nisu nepoznati širem krugu publike makar su svojim albumom “NLV”, objavljenim krajem 2016. osvojili u istoj mjeri publiku i kritiku te vrhove lista najboljih albuma te godine. Koncert počinje u 22 sata uz slobodan ulaz.

Dođite na prvu ovosezonsku LIVE svirku u Caffe bar ‘Champion’ (Put Bioca) i otvaranje zimske sezone na novoj lokaciji u gradu. Od 22.30 zabavit će vas Iva Spahija & River Band koji najavljuju odličan provod sa puno dobre glazbe.

Zabava se nastavlja i ove subote u Vodicama. Naime u Caffe baru Dalmatino gostuje Babalubam band.


Pratite nas i na društvenim mrežama: