Predstavljanje knjige o opakoj bolesti: ‘Doista se vrijedno boriti, stisnuti uz sebe svoj križ’

Pratite nas i na društvenim mrežama:

‘Od sna do života, od svjedočanstva do svjedočanstva’, knjiga je autora Marija Bencija, a njeno predstavljanje bit će održano u nedjelju 25. studenog u dvorani crkve sv. Ante na Šubićevcu s početkom u 16.30 sati, a u organizaciji  Zajednica žena ‘Katarina Zrinski’ Šibensko-kninske županije.

Naslov knjige opisuje autorov život te kako je saznao za opaku zloćudnu bolest. Čitateljima u svojoj knjizi otkriva sve svoje sumnje, boli, razmišljanja, patnje i poručuje da se doista vrijedi boriti i nikad ne odustajati.

– Naime, želim poslati poruku kada dobijemo svoj križ, a svi ga nosimo onakav ili ovakav da je križ naš, a ne susjedov”Naime, želim poslati poruku kada dobijemo svoj križ, a svi ga nosimo onakav ili ovakav da je križ naš a ne susjedov. Doista se vrijedno boriti, čvrsto prihvatiti, stisnuti uz sebe svoj križ i krenuti, tj boriti se. Jer ono što život znači i ono što je najdivnije doista je ŽIVOT za koji se vrijedi svaki dan ustati i krenuti” i krenuti, to jest boriti se. Jer ono što život znači i ono što je najdivnije doista je život za koji se vrijedi svaki dan ustati i krenuti – poručuje Mario.

Na dan predstavljanja održat će se i projekcija dokumentarnog filma ‘Marijeve suze’, a povodom toga nastupit će klapa ‘Maslina’

Knjigu će predstaviti autor sa svojim suradnicima, a ulaz je slobodan.

(Naslovna forografija: FACEBOOK)


Pratite nas i na društvenim mrežama: