Poduzetnica Ornela Šupe u Razvojnoj agenciji govorit će o svom poslovnom putu

Šibenska poduzetnica Ornela Šupe gošća je osmog po redu poduzetničkog meet up-a koji će se održati danas u 17 sati u prostorijama Razvojne agencije Šibensko-kninske županije.

Šupe je inače vlasnica obrta za čišćenje ‘Bubamara’ i taxija ‘Bubamara’. Uz to, ona je i članica Udruge hrvatskih poslovnih žena ‘Krug’ te promotorica ženskog poduzetništva.

– Ornela će govoriti o svojem poslovnom putu, izazovima s kojima se susreće, problemima u svakodnevnom poslovanju te načinu kako ih riješiti. Ovaj meet up je namijenjen prije svega ženama poduzetnicama, ali i mladim poduzetnicima te svima onima koji se u skorije vrijeme namjeravaju okušati u poduzetništvu. Cilj je da se u jednom neformalnom druženju međusobno upoznamo, razmijenimo iskustva i razmislimo o zajedničkoj suradnji – izvijestili su iz Razvojne agencije.

Također, djelatnici Razvojne agencije predstavit će mjere Hrvatske banke za obnovu i razvoj, Hamag bicro-a te HZZ-a za poticanje poduzetništva žena i mladih.

Podsjetimo, Razvojna agencija u okviru projekta ‘Pružanje visokokvalitetnih usluga za male i srednje poduzetnike u ŠKŽ’ provodi, između ostalog, i organizaciju sastanaka umrežavanja poduzetnika odnosno meet up-ova, neformalnih sastanaka poduzetnika između sebe te s predstavnicima relevantnih organizacija iz javnog i drugih sektora.

Prijavom na mail ante.maric@rra-sibenik.hr ili na broj  091 316 5892, osigurajte svoje mjesto na događanju.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.