Počele prijave za Veliku nagradu Šibenika, svjetsko prvenstvo u utrci karića

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Svjetsko prvenstvo u utrci karića – Velika nagrada Šibenika, treće po redu ove će godine biti održano 29. prosinca na ulicama grada, a prijaviti se možete od danas.

Staza je ista kao i prethodne dvije godine, dakle, start je od tvrđave Barone, a vozi se preko Vanjskog i centra grada do šibenske rive, s tim da pravila natjecanja ostaju ista kao i prijašnjih godina. Cilj ipak neće, kao ranijih godina biti mulo Krke.

‘Ipak je prosinac, pa smo stazu nešto malo skratili i ove godine nema skoka u more. Možemo se jedino nadati da će pasti snijeg pa da na kraju staze završimo u snijegu’, poručili su organizatori iz Udruge Disco Gimnazija.

Nakon doze adrenalina u prvom dijelu dana, kako bi sudionici i publika Svjetskog prvenstva ipak po toplom pamtili Šibenik pobrinut će se ponovno Disco Gimnazija. Poznato zimsko izdanje istoimenog glazbenog događanja bit će održano u večernjim satima u Parkiću umjesto, kako je to dosadašnjih zima bio slučaj, zgradi Gimnazije Antuna Vrančića.

Zanimljivo da Disco Gimnazija kao glazbeni događaj ove godine obilježava 40 godina postojanja zbog čega će se organizatori pobrinuti za nezaboravan slavljenički štimung.

Online prijavu možete izvršiti OVDJE.


Pratite nas i na društvenim mrežama: