Peti ‘Šibenik u kadru’ u ‘sjeni’ okupio foto amatere iz cijele Hrvatske

‘Šibenik u kadru’, druženje fotografa amatera u Šibeniku, održalo se danas petu godinu zaredom. Zadatak za četrdesetak sudionika bio je fotografirati djevojke iz Plesnog teatra ‘Sjene’, a sudjelovali su fotografi iz cijele Hrvatske.

– Prve godine ‘Šibenik u kadru’ organizirali smo zajedno Foto klub Šibenik i HR PC. Tad je to vodio Tomislav Krnić, a sada je druženje foto amatera preraslo u tradiciju. Gosti su nam prijašnjih godina bili Šibenska narodna glazba, Šuštine i glumci, čak i sam grad, a danas je četrdesetak fotografa iz Splita, Šibenika, Zadra, Zagreba i Trogira fotografiralo ‘Sjene’ pod vodstvom Zorane Mihelčić, kazao je Željko Krnčević, član Foto kluba Šibenik i ravnatelj Muzeja grada Šibenika.

Nakon odrađenog ‘posla’ sudionici će druženje nastaviti u planinarskoj kući u Dubravi.

– Ovo mi je treći put da sam u Šibeniku s njima, a zadatak nam je fotografirati Sjene gdje ih postave. Proteklih godina bilo mi je super, fotografijom se bavim kao hobijem i to me opušta, ispričao nam je Marko iz Biograda.

4

Izložba njihovih radova održat će se u rujnu na Dan grada u Gradskoj knjižnici Juraj Šižgorić, a Krnčević najavljuje da bi u budućnosti ‘Šibenik u kadru’ mogao prerasti u višednevno druženje ljubitelja fotografije…

1 3 12

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.