Intimna ispovijest Sanje Mrša: U Gradskoj knjižnici predstavit će knjigu ‘Tko je ta udovica’

Zatonka Sanja Mrša danas u 18,30 sati u Gradskoj knjižnici Juraj Šižgorić predstavit će svoju knjigu ‘Tko je ta udovica’.

– Ovo je kratka autobiografska pripovijest Sanje Mrše, mlade žene koje je ostala udovica u tradicionalnoj sredini. Tuga i patnja koju je prolazila zajedno s malodobnom djecom opisane su iskreno i toplo. Kroz svoju intimnu ispovijest ona hrabro opisuje svoje odrastanje u boli, traženje sebe, spoznaje o tome što je život i koja mu je svrha. Iz duboke tuge izronila je u radost i sreću, a da pritom nikoga nije povrijedila, iznevjerila ili uspomene zaboravila. Ona je samo širom otvorila ruke životu  – napisala je u predgovoru Sonja Krvavica.

Klapa More obogatit će predstavljanje njezinog prvijenca.

Inače, Sanja Mrša rođena je u Njemačkoj gdje je pohađala osnovnu školu. Njezina se obitelj 1979. vratila u Hrvatsku i tu nastavlja školovanje.  Za sebe kaže da pokušava biti optimist, trudi se duhovno rasti. Jednostavno je zaljubljena u ljubav, koja je za nju glavni pokretač, i na taj način se i lakše nosi sa svakodnevicom. Obožava svoje unuke, jako voli Zaton i svoje sumještane.

sanja mrsa

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.