FOTO/ VIDEO Šibenčanka Jelena Živković ponijela titulu najljepše mame Hrvatske

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Na izboru za najljepšu mamu Hrvatske u Šibeniku lentom Miss mame u kategoriji od 23 do 39 godina slavila je 30-godišnja Šibenčanka Jelena Živković, majka dvoje djece zaposlena u ugostiteljstvu, dok je u kategoriji dijamant u dobi od 40 do 53 godina najljepšom proglašena Dijana Vitanović Martić, vlasnica fitness teretane iz Splita.

– Uzbuđena sam jer uistinu nisam očekivala pobjedu. Sve su natjecateljice bile divne, niti jedna mama i priča nisu bile iste i ovo je iskustvo za pamćenje. Upoznala sam divnih mama, izmijenile razna iskustva i slušala njihove životne priče, kazala nam je vidno uzbuđena Jelena Živković koja je odnijela titulu naljepše mame u finalu koje se u subotu navečer održalo u HNK u Šibeniku.

 

mama6

Uz posao u ugostiteljstvu, Jelena u slobodno vrijeme peče i ukrašava torte, a strast prema umjetnosti usmjerila i na izradu dekoracija i instalacija od papira. Upravo to je bila vještina koju je i predstavila kao svoj talent.

U finalu izbora za najljepšu mamu Hrvatske uz Jelenu su se natjecale još četiri predstavnice Šibensko-kninske županije, Oljga Perkov i Dejana Mihaljević u kategoriji dijamant, te Ivana Škugor i Marina Grgas, koja je osvojila titulu najelegantnije mame.

Ostale pobjednice izbora za najljepšu mamu Ana Simonović kao Miss fotogeničnosti, Dajana Zeko u kategoriji estetskog dojma, Marijana Brezak koja je žiriju bila najsimpatičnija, Kristina Sabo koja je pokazala najviše osobnosti, dok je najglamuroznija bila Ksenija Bekar. Mišljenje je to žirija u kojemu su, među ostalima, sjedili gradonačelnik Željko Burić i njegov zamjenik Danijel Mileta, direktor turističke zajednice Dino Karađole, suvlasnik licence Luigi Verdecchia,  bivša najljepša gospođa Hrvatske Ivana Smoje, i dizajnerica nakita Ivana Slavica Vunić.

mama8 mama9 mama12

Ukupno 13 finalistica natjecanja koje se po drugi put održava u Šibeniku zahvaljujući organizatorici Maji Gnjidić Verradechio, ovaj put pod hrvatskom licencom, osim izgledom, predstavilo se i svojim talentima.

Šibenčanka Ivana Škugor zaplesala je na ovoljetni hit ‘Despacito’, a plesnu točku izabrala je i Oljga Perkov koja je pokazala vještinu trbušnog plesa. Marina Grgas je zapjevala, dok je Dejana Mihaljević izvela mađioničarski trik. Najljepša mama u dijamant kategoriji, Dijana Vitanović Martić, pokazala je da je njezin posao ujedno i njezin hobi pa je tako na pozornici – vježbala. Publika u kazalištu, ne tako brojna kao lani kad je natjecanje bilo na trgu ispred katedrale, večeras je mogla vidjeti i kako mame razvlače tijesto, kako izgleda vino s 24-karatnim listićima zlata, a jedna mama je pokazala i kako je uredila apartman.

izbor7

 

mama2 mama3 mama

U glazbenom programu nastupili su Tomislav Šanić i Ivo Pattiera, a šibenske manekenke prošetale su pistom i pokazale modne kreacije za svečane prigode, ali i vjenčanje.

Najljepše mame hrvatske, osim nagrada sponzora i krune Ivane Slavice Vunić, osvojile su i ljetovanje u Italiji.

izbor8

izbor3

izbor6

izbor4

izbor5

Pred žirijem večeras uistinu nije bio lagan zadatak jer svaka je mama bila posebna na svoj način, no kod svakog natjecanja potrebno je izabrati pobjednika. Kako su neke natjecateljice ranije istaknule, onu najvažniju titulu majke već imaju, a ovo natjecanje je samo prilika da upoznaju druge mame i steknu nova prijateljstva i iskustvo za pamćenje.

izbor

 

 

 

SNAGA Šibenski portal

Miss mama


Pratite nas i na društvenim mrežama: