FOTO Stižu nove sprave: Djeca na Meterizama dobivaju igralište vrijedno 270 tisuća kuna

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Na dječjem igralištu na Meterizama uskoro će biti postavljene nove sprave i podloga, ukupne vrijednosti 270 tisuća kuna. Riječ je o projektu za koji je INA donirala 150 tisuća kuna, dok će ostatak troškova podmiriti Grad Šibenik.

– Igralište je razmontirano, napravljeni su temelji za nove sprave i čim se osuše bit će montirano šest novih sprava tvrtke Redox vrijednih 250 tisuća kuna s podlogom. Troškovi betoniranja i uklanjanja starih sprava, koje izvodi firma Stina iz Šibenika, iznose dodatnih 20 tisuća kuna – kazao nam je šibenski dogradonačelnik Danijel Mileta.

igraliste meterize 2 igraliste meterize

Tako će nakon 10 godina igranja na starim spravama, djeca na Meterizama dobiti novo igralište.

– Gradske četvrti svake jeseni dostavljaju Gradu Šibeniku listu prioriteta manjih infrastrukturnih potreba u kvartovima ili mjesnim odborima i na osnovu toga slažemo proračun. Ovog puta gradska četvrt Meterize iskazala je između ostalog i potrebu za obnovom dječjeg igrališta koje će uskoro biti obnovljeno u potpunosti – zaključio je Mileta.

meterize radovi djeca radovi igraliste meterize radovi meterize igraliste


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.