FOTO: Šibenska riva: Trebamo novih sadržaja!

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Predivan dan, sunce, malo vjetra koji pirka. Najbolje bi bilo staviti sunčane naočale, mobitel u torbu i pravo na rivu na kavu. No, je li sve baš tako sunčano na našoj rivi pitali smo naše Šibenčane.

ankete 200716 1

– Riva je lipa, al mi je malo štura ponuda. Sve se uvik vrti oko pizze i čevapa, nema noviteta, šta je bilo u 90- ima ostalo je do dana današnjeg. Triba nam nešto novo, nešto šta niko nema- kaže nam Tomislav.

ankete 200716 2

Mia koja studira u Splitu kaže da se splitska i naša riva nemaju neke velike razlike.

– Sami kafići, mislin da je naša ponuda i bolja, kod nas bar ima nekih restorana na početku. Sisti i piti kavu cilo vrime, to je jedino šta nam nudi-

ankete 200716 4

Ema, mlada zagrepčanka je oduševljena rivom, dok je Alina bila kritičnija.

– Šibenska riva je oke, iako mislim da bi sve tribalo raditi do dugo u noć. Ipak, Šibenik se budi, mislin da imamo za ponuditi više od Dubrovnika i Splita. Mora nastat neki bum! Sve može biti bolje- kaže Alina

ankete 200716 5

– Cjelokupna riva? Prvo šta mi smeta su auti koji se parkiraju na cesti, a niko to ne kontrolira. Stvaraju se gužve od pola sata, sam san bija svjedok prije par dana, poludija san. Prvi đir nije loš, ima restorana i ima ljudi. Ova izložba na rivi je super, a onaj dio iza Azimuta- fali sadržaja, povezanosti, vanka nema ništa, svakih 20 metara šačica ljudi. Fali zajedništva, ulaganja, volje i hrabrosti-  objasnio je Igor.

ankete 200716 6

– Mislin da je ponuda na rivi odlična kakva je bila. Studira san u Splitu i ne možemo se mirit s njima. Bilo bi dobro ubacit neku živu svirku, nešto da digne malo našu rivu. Al ide na bolje – zaključio je Tadej.

 

 


Pratite nas i na društvenim mrežama: