Fotkajte se kod Jadranske banke na pijaci i postanite dio multimedijalnog postava palače Galbiani

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Šibenčani koji žele dati svoj pečat uređenju i opremanju Interpretacijskog centra šibenske katedrale, koji bi svoja vrata trebao otvoriti na proljeće u palači Galbiani, imaju priliku za to do kraja studenog. Naime, utorkom i četvrtkom svi koji žele mogu se besplatno fotografirati kod Jadranske pored pijace, a njihove fotografije bit će projicirane na zidu Interpretacijskog centra paralelno s glavama Jurja Dalmatinca, jednog od najpoznatijih ‘ukrasa’ šibenske ljepotice pod zaštitom UNESCO-a.

Dakle, svakog utorka i četvrtka od 10.30 do 12 sati do kraja studenog imat ćete priliku stati pred fotografa koji će vas fotografirati i za samo par minuta ostavit ćete svoj trag za povijest. Jedini uvjet je da ste stariji od 18 godina, a ukupno je potrebno fotografirati 300 ljudi. Stoga povedite društvo sa sobom, prijatelje, obitelj, koga god želite, i stanite pojedinačno ispred fotoaparata.

Na proljeće ćete vidjeti kako jednostavna fotografija postaje dio originalne priče koju će multimedijalna dvorana palače Galbiani pričati posjetiteljima…

(FOTO: Ilustracija/Arhiva)


Pratite nas i na društvenim mrežama: