Osvojite lijepe nagrade

Vaša je strast pisanje? Prijavite se na natječaj koji organizira ekipa Facebook grupe ‘Iz Šibenika si ako’

FOTO: Arhiva ŠIBaj TV-a
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Ako je vaša strast pisanje, vrijeme je da se prijavite na kreativni natječaj kratkih priča koji organizira ekipa Facebook grupe ‘Iz Šibenika si ako’. Tri nakreativnije priče osvajaju nagrade – večeru, poklon paket vina ili pak knjige ‘Kužina babe Tonke’.
– ‘Tajna šibenskog balkona’ naziv je kreativnog natječaja za najbolju kratku ljubavnu priču čija je radnja smještena u starom Šibeniku, gradu u kojem se na fascinantan i neobičan način susreću povijest, kultura i romantika – poručuju organizatori.
U ovom natječaju mogu sudjelovati autorice i autori iz Republike Hrvatske i inozemstva koji pišu hrvatskim standardnim jezikom i/ili šibenskim dijalektom. Sudionici natječaja mogu poslati najviše 3 priče, ali mogu osvojiti samo jednu nagradu. Na natječaj se možete prijaviti od 28. studenog pa sve do 18. prosinca, a pobjednik će biti proglašen u šibenskoj knjižnici 22. prosinca.
Natječaj je anoniman, a priče ocjenjuje stručno povjerenstvo od četiri člana. Tekst mora biti izvoran i neobjavljen.
– Cilj natječaja je potaknuti literarnu maštu, a motivi najboljih priča služiti će za organiziranje književnih druženja i šetnji skrivenim šibenskim ulicama te mogu poslužiti kao motivacija storytellinga turističkoj promidžbi grada Šibenika – kažu.
Više o uvjetima pročitajte na Facebook stranici ‘Iz Šibenika si ako’ i prijavite se.

Pratite nas i na društvenim mrežama: