In memoriam

Umro je Franko Milković. Šibenčani ga pamte iz radijskog etera i po jednoj lipi

Pratite nas i na društvenim mrežama:

U Zagrebu je u 55. godini umro Šibenčanin Franko Milković, profesor matematike i fizike, javnosti poznat kao autor jedinstvenog numerološkog sustava Keyamani.

Franko Milković rođen je 1967. godine u Šibeniku. Nakon što je postao apsolvent, zaposlio se u jednoj riječkoj osnovnoj školi. Prva plaća iznosila je 60 maraka, a kako je podstanarstvo plaćao 100 maraka, odlučio se zahvaliti i pozdraviti se s titulom profesora matematike i fizike. Neko se vrijeme ‘krpao’ s instrukcijama, a potom je pokrenuo vlastitu firmu. Bio je čest gost radijskog etera, kako u Šibeniku tako i širom Hrvatske. Odradio je tako na stotine poziva slušatelja koji su bili zatečeni preciznošću njegovih odgovora i analiza iako o njima nije znao ništa osim imena i datuma rođenja.

Sve je to počelo neobičnim duhovnim iskustvom tijekom studija matematike i fizike. U snu je dobio formulu na osnovu koje je kreirao numerološki sustav Keyamani. Sustav Keyamani omogućuje da kroz komunikaciju s knjigom putem novčića, ili kroz osobne analize utemeljene na sustavu svatko otkrije svoje pozitivne potencijale te da ih pragmatičnim korištenjem i usavršavanjem podiže na višu razinu. Isto tako svatko je u prilici steći uvid u nedovoljno razvijene, pasivne ili štetne potencijale.

Milković se bavi i pisanjem pa je, uz knjige-priručnike o Keyamaniju i meditaciji na izvorno svjetlo, 2011. godine objavio roman ‘Pakleno svitanje’ i zbirku komedija ‘Proroci s piramide’, ‘Mjesečnica’ i ‘Oprosti mi pape’.

Franka Milkovića ispratit će obitelj 8. studenoga u Krematoriju u Zagrebu.

Franko Milković u snu dobio jednadžbu i pretvorio je u numerološki sustav


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.