U sklopu programa 'Tinel'

Udruga ‘Ardura’ Šibenik u potrazi za volonterima koji će pomagati djeci u učenju i razvijanju

FOTO: Arhiva
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Udruga Ardura Šibenik, u sklopu programa ‘Tinel’, traži volontere u radu poludnevnog boravka za djecu osnovnoškolske dobi i to za pomaganje djeci u učenju, razvijanju i usvajanju pozitivnih životnih vještina, organiziranju i provođenju kreativnih i likovnih radionica te za odlaske na izlete, kino i kazalište. Volontiranje će se provoditi jednom tjedno, a trajat će dva sata u prostorijama Tinela.

Također, volonteri će steći i neke benefite kao što je potvrdnica o kompetencijama stečenim volontiranjem, stjecanje iskustva u radu s djecom, upoznavanje novih ljudi i rad u poticajnom timu, iskustvo sudjelovanja u grupnom radu, sudjelovanje na supervizijskim sastancima, unapređenje komunikacijskih i socijalnih vještina.

– Osoba treba biti punoljetna te motivirana za rad s djecom, specifična znanja su poželjna, ali nije uvjet. Sve zainteresirane molimo da se jave na mail udruga.ardura@gmail.com i pošalju svoje ime, prezime i kontakt broj – poručuju na web stranici ‘Ardura’.

Program financira Ministarstvo rada , mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, a nositelj program je Udruga Ardura Šibenik dok je partner na program CZSS Šibenik.


Pratite nas i na društvenim mrežama: