Posao na šest mjeseci

U Ružiću će troje ljudi biti zaposleno na javnim radovima

Općina Ružić zaposlit će na određeno vrijeme od šest mjeseci troje djelatnika na javnim radovima održavanja javnih površina i objekata.

Zapošljavanje u ovom programu je aktivna mjera kojoj je cilj društveno korisnim radom povećati zapošljavanje nezaposlenih osoba, afirmirati njihovu socijalnu uključenost i ublažiti socijalne posljedice njihove nezaposlenosti.

Program ‘Održavanje javnih površina i objekata na području Općine Ružić’ obuhvaća poslove sanacije nerazvrstanih cesta, spomeničkih, kulturnih i sakralnih objekata, odnosno njihova okoliša, uređenje kanala i drugih javnih površina, čišćenje drveća i niskog raslinja, odlagališta otpada, održavanje poljskih i šumskih putova, košnja nabujale vegetacije. U vremenu kada zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta nije moguće odrađivati poslove prvotno definirane programom zaposlene osobe će biti upućene na druge društveno korisne poslove u zatvorenom ili natkrivenom prostoru.

Planirani početak rada utvrdit će se u dogovoru s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, najvjerojatnije 1. listopada.

Informacije o uvjetima prijave na natječaj i ciljanim skupinama se mogu provjeriti kod djelatnika Hrvatskog zavoda za zapošljavanje te pronaći na web stranici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Mjeru Javnog rada ne može koristiti osoba koja je radila u Javnom radu u vremenu duljem od 12 mjeseci u posljednje tri godine.

Pisanu prijavu – prijavni obrazac – može se preuzeti na službenim mrežnim stranicama Općine Ružić ili u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Ružić.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.