Edukacija počinje u siječnju

Trokut poziva ‘digitalce’ na upis u drugu NEET akademiju

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Ovog studenoga Trokut Šibenik kroz svoju NEET akademiju Javnim pozivom upisuje grupu polaznika za zanimanje FULL-STACK DEVELOPER.  Svi koji zadovolje osnovne uvjete u Trokutu će imati mogućnost  školovati se šest mjeseci uz stručne predavače.

Akademija je namijenjena pripadnicima NEET skupine, odnosno mladim nezaposlenim osobama koje nisu u sustavu obrazovanja, ali isto tako i onima koji su zaposleni na neprimjerenim poslovima i žele promjenu u karijeri. Edukacija je za sve polaznike besplatna ukoliko ostvare zadane preduvjete za ciljanu skupinu temeljem mjera aktivne politike zapošljavanja Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i ostvare prisustvo na programu u postotku većem od 80 posto.

Program usavršavanja za FULL – STACK DEVELOPERA traje šest mjeseci a uključuje teoretsku nastavu i vježbe te stručnu praksu partnerskih tvrtki. Početak edukacije je rezerviran za siječanj 2022., a prijaviti se mogu od danas slanjem svog životopisa u PDF-u na mail adresu edu@trokut.eu te ispunjavanjem upitnika , nakon čega će dobiti poziv iz Trokuta na razgovor.

– Dragi ‘digitalci’ i svi vi koji to želite biti, prijavite se i dođite u Trokut gdje ćete kroz praksu imati priliku naučiti kako razviti aplikaciju kroz testiranja, puštanja u produkciju i web, te održavanje iste – poručuju iz Trokuta.

Više informacija o NEET akademiji možete pronaći na internetskoj stranici Trokuta Šibenik.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.