'Hodanjem do zdravlja'

Svratite u subotu na šetnicu ‘Naš mir’ i rekreirajte se sa Savezom sportske rekreacije ‘Sport za sve’

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Povodom desete godine Saveza sportske rekracije ‘Sport za sve’ Šibensko-kninske županije u subotu, 14. svibnja, bit će organizirana lagana jutarnja aktivnost hodanja i to od 9 sati na šetnici ‘Naš mir’.
Riječ je o aktivnosti koja je i u suradnji sa Zavodom za javno zdravstvo Šibensko-kninske županije u sklopu projekta ‘Hodanjem do zdravlja’.
– Šetat će se u dužini od 7 sedam kilometara do vile ‘Moj mir’ gdje ćemo napraviti kratki odmor, mali doručak je osiguran, i vratiti se nazad na početnu točku – poručuju organizatori.
Također, mjesto okupljanja je na samom početku šetnice, na cesti između Mandaline i Zablaća, nasuprot novoizgrađenog “Braniteljskog centra”.
– Molimo vas da ponesete adekvatnu odjeću, a ponajviše zbog toplog vremena zaštitu za glavu i vodu. Zahvaljujemo se ekipi rekreativaca iz Knina i Vodica koji su se već odazvali pozivu, a nakon same aktivnosti pozivamo vas da nam se pridružite na zajedničkom druženju u Šibeniku u Azimut galeriji gdje ćemo popratiti izložbu čajnog pribora od keramike te nakita od stakla od 11h – kazali su.

Pratite nas i na društvenim mrežama: