Kviz Igre prijestolja

Sredina je jeseni, ali večeras točno u 20 sati stiže zima. Sjever pamti i očekuje kvizaše u Azimutu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

‘Game of thrones’ kviz, odnosno Kviz Igre prijestolja na rasporedu je večeras u 20 sati, gdje drugdje nego u Azimutu. Riječ je o jednom od sedam tematskih kvizova koji organizira progresivna Kviz udruga Šibenik (KUŠ), stoga svi vi koji ste obožavatelji ove kultne serije s, po mnogima, lošim krajem, pojavite se u večeras u šibenskom klubu.

S početkom jeseni, KUŠ je, kako kažu, krenuo drukčije kviz avanture, a prva na redu je najpopularnija TV serija ikad – Game of Thrones.

– Ovo je savršena prilika da na kviz dođu oni koji se nikada nisu usudili, kao i za one koji su bili jedanput i više se nikada nisu vratili. Dakle, nije riječ o klasičnom pub kvizu za zagrižene kvizaše, već je naglasak na zabavi i druženju uz umjerenu dozu natjecanja – poručuju iz Kviz udruge Šibenik.

Za organizaciju tematskih pub kvizova Kviz udruga Šibenik dobila je financijska sredstva od Grada Šibenika u sklopu projekta ‘Idemo do grada’ kojem je cilj privući ljude u staru gradsku jezgru i izvan turističke sezone. Zato su u KUŠ-u osmislili čak sedam tematskih kvizova.

Pitanja za današnji ‘Game of Thrones’ kviz sastavio je poznati hrvatski kvizaš Filip Karačić, koji je dio tima u popularnom TV kvizu ‘Tko želi biti milijunaš’. Kviz starta u 20 sati, maksimalni broj igrača u ekipi je četiri, a za najbolje ekipe iz KUŠ-a su, u suradnji s klubom Azimut i restoranom Festina Lente, inače partnerima na projektu tematskih kvizova, pripremili i nagrade!

 


Pratite nas i na društvenim mrežama: