Kreativci, umjetnici, javite se!

Šibenske šape i ove godine imaju božićni štand u Dalmareu. Pomozite im svojim rukotvorinamaFoto: Ilustracija/Pixabay
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Šibenske šape će i ove godine imati božićni štand u Dalmare centru, a pozivaju sve one koji su vješti u izradi raznih predmeta, kreativci su i imaju volju pomoći, da im se jave kako bi svojim prijedlozima i predmetima pomogli obogatiti štand.
– Na štandu ćete moći pronaći svakakve zanimljive stvarčice i zamijeniti ih za simbolične donacije. Svjesni smo teških covid vremena, a potrebitih na žalost ne manjka. Životinjice su konstantno na margini, što je društvu teže to one prve osjete na svojoj koži.
Pomoć životinjama zahtjeva angažman cijele društvene zajednice. Pozivamo sve koji su vješti u radu s rukama, u izradi raznih predmeta, kreativni su i imaju želje i volje pomoći da nam se jave sa svojim eventualnim prijedlozima stvari i predmeta koje bismo mogli izložiti na štandu. Sav prihod namijenjen je pokrivanju veterinarskih troškova liječenja, operacija, terapija, cjepiva, zaštite od parazita, hrane, opreme za pse i mace, prevencije razmnožavanja te sve ostalo vezano za njihovu skrb. Također je dobrodošao svatko tko bi mogao izdvojiti pokoji sat za rad na štandu – poručuju iz Šapa.
Za više informacija javite nam se u inbox ili na e-mail: sibenske.sape@gmail.com.


Pratite nas i na društvenim mrežama: