Za popodne najavljena radionica o eteričnim uljima

Šibenska knjižnica u srijedu će izložbom i brošurom obilježiti Dan borbe protiv nasilja nad ženama

Izložbom ‘Spirou i ti’ u srijedu će u Gradskoj knjižnici ‘Juraj Šižgorić’ biti obilježen Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama koji se svake godine obilježava 25. studenoga. Tim je povodom izdana i istoimena brošura odnosno prigodno izdanje stripa na hrvatskom jeziku. Izložba će biti otvorena s početkom u 11 sati, a moći će se razgledati do 10. prosinca kad se obilježava Dan ljudskih prava.

Projekt je, inače, nastao u suradnji Veleposlanstva Belgije u Zagrebu, Kuće ljudskih prava Zagreb i Wallonie-Bruxelles Internationala, a organiziraju je Udruga mladih ‘Mladi u EU’.

Iz Knjižnice za srijedu najavljuju i radionicu ‘Kako zimskim eteričnim uljima pročistiti prostor: recepti, korištenje i primjena’ koja će, uz potporu Ministarstva kulture i medija, biti održana u sklopu projekta ‘Zelena knjžnica’. Voditeljica je Ana Bebič, a za radionicu se treba prijaviti elektroničkom poštom na mgrubisic-reiter@knjiznica-sibenik.hr ili telefonom na 022 201 296 jer je broj polaznika ograničen. Predviđeno je da radionica traje od 18 do 19 sati.

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.