U suradnji s 'Djelom' i dobrom voljom sugrađana

Rotarijanci uveselili 15 obitelji: ‘U ovim teškim vremenima zahvaljujemo svima koji se nesebično odazovu ovakvim akcijama’

Članovi Rotary kluba Šibenik u ovogodišnjoj akciji  ‘Božićni most’, a u suradnji s trgovačkim lancem ‘Djelo’ i dobrom voljom sugrađana prikupili su vrijedne donacije prehrambenih, higijenskih potrepština i igračaka te ih osobno odnijeli na adrese 15 najpotrebitijih obitelji po izboru Centra za socijalnu skrb.

Također, darivali su ih i novčanim prilozima prikupljenim donacijama na poseban račun otvoren isključivo za ovu akciju, kako bi im olakšali i uveselili ih za ove blagdane te ukazali na to da nisu zaboravljeni i sami.

– Ove godine, kao nikada do sada, zbog izuzetno teških uvjeta u kojima su se našli neki od naših sugrađana i žitelja županije, Rotary klub Šibenik pokrenuo je i uspješno priveo kraju svoju najdugovječniju akciju, ‘Božićni most’. U teškim vremenima cijela zajednica ima obvezu pokazati još više solidarnosti stoga zahvaljujemo posebno sugrađanima, donatorima te trgovačkom lancu ‘Djelo’ koji su omogućili da ova akcija saživi – kazao je Krešimir Šakić, predsjednik RC Šibenik te uputio zahvalu cijeloj zajednici i pojedincima koji se uvijek nesebično odazovu ovakvim akcijama kada je to našim sugrađanima najpotrebnije.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.