Tradicija Rotary kluba

Priključite se u subotu humanitarnoj akciji ‘Božićni most’ i donirajte namirnice najpotrebitijima

FOTO: Ilustracija/ Arhiva
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tradicionalna humanitarna akcija ‘Božićni most’ Rotary kluba bit će održana u subotu, 20. studenoga kada će se u odabranim dućanima ‘Djelo’ moći odložiti namirnice za potrebite.

U sklopu akcije, pomoći možete i na sljedeći način:

  1. Uplatom na poseban žiro račun akcije HR7524070001500015530, OTP banka d.d.
  2. Doniranjem potrepština u košare koje se nalaze u trgovinama Djelo s oznakom ,’Božićni most’. Akcija traje od 20. studenog do 21. prosinca.
  3. Sudjelovanjem na svečanoj bife večeri s uključenom glazbom i vinom šibenskih vinara po promotivnoj cijeni od 350 kn po osobi, koja će se održati 4. prosinca u Gradskoj Vijećnici u Šibeniku. – prikupljena novčana sredstva idu potrebitima! Ulaznice se mogu kupiti u turističkoj agenciji MagTours, preko puta Autobusnog kolodvora u Šibeniku, ali svakako preporučujemo internet plaćanje na gore navedeni račun.rotaryrotary

Napomena – zbog epidemiološke situacije broj mjesta je ograničen, a ponašanje je u skladu s epidemiološkim preporukama!

Djelo trgovine uključene u akciju Božićni most su: Šubićevac, Meterize, Građa, Buale, Vidici, Ražine, Bilice, Tromilja, Vodice, Vodice Centar, Tribunj, Tisno, Jezera.

– Zahvaljujući i Vama prošlih godina smo pomogli brojnim potrebitim obiteljima prema izboru našeg Centra za socijalnu skrb. Držimo da u teškim vremenima imamo obvezu pokazati još više solidarnosti i zato Vas pozivamo da akciju ‘Božićni most’ – kazali su iz Rotary kluba.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.