Prijavite se

Poznat novi raspored aktivnosti u društvenom centru ‘Dinarsko srce’ za mjesec studeni

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Od rujna prošle godine u društvenom centru „Dinarsko srce“ u Kijevu, održavaju se različite aktivnosti namijenjene stanovnicima Kijeva i okolice i prilagođene svim uzrastima.

Tako će se i u mjesecu studenom subotom popodne održavati tradicijski ples i glazba. Program je započeo radionicama planinarenja i ljekovitog bilja kroz koje će Kijevljani dobiti znanje o ekologiji i zdravom životu i razviti svijest o važnosti zaštite prirode. Početkom i krajem mjeseca program nudi predstavljanje tradicijskih načela gradnje i gradnje suhozida karakterističnih za Dalmatinsku zagoru i kijevski kraj.

Sudionici će imati priliku sudjelovati u edukaciji za postojeće i buduće poduzetnike s ciljem promicanja poduzetništva i (samo)zapošljavanja i saznati više o mjerama ruralnog razvoja i potporama za poduzetnike 24. studenoga, dok će 27. studenoga biti održana radionica ekonomskog osnaživanja žena s posebnim naglaskom na žensko poduzetništvo.

Sve aktivnosti provode se u skladu s preporukama Nacionalnog stožera civilne zaštite. S obzirom na ograničen broj sudionika na radionici zbog poštivanja epidemiološke situacije obvezna je prethodna najava putem Facebook-a ili na e- mail kud.dinara.kijevo@gmail.com.

Projekt Društveni centar ‘Dinarsko srce’ sufinanciran je iz Europskog socijalnog fonda (85 posto) i Državnog proračuna RH (15 posto) u okviru poziva Prostori sudjelovanja – Razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice.

Tim se projektom želi unaprijediti društveni život i povećati iskorištenost javnog prostora u Kijevu u sklopu kojeg će se provoditi programi iz područja tradicijske kulture, ruralnog razvoja i poduzetništva. Svrha projekta je da se poljoprivrednim proizvođačima, nositeljima OPG-a, vlasnicima obrta i poljoprivrednih tvrtki pruže sveobuhvatnu informaciju o mogućim izvorima financiranja njihovih projekata i programa.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.